LEICA M SILVER TYPE 240

More images

LEICA M SILVER TYPE 240

Pris: 51.300,00 DKK

Special Price 41.040,00 DKK

Leica M kameraet forener årtiers erfaring i målsøgerteknologi med banebrydende digital teknologi. Kameraet er udstyret med en nyudviklet, full frame CMOS sensor med høj opløsning, som i kombination med den højtydende processor og de legendariske M objektiver leverer fremragende billeder. Med Live View, video, og nye fokuseringsmetoder er dette M kamera til dig, der ikke vil gå glip af noget af det som moderne digital teknologi kan tilbyde.


Objektivet er ikke inkluderet i prisen.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 51.300,00 DKK

Special Price 41.040,00 DKK

Producent

Leica

Relaterede produkter
Beskrivelse

Leica M har en nydesignet, CMOS sensor med 24 megapixel i full frame 35mm format. Kombinationen af denne sensor og kameraets billedprocessor garanterer fremragende billedkvalitet. Sensorens intelligente design og flade pixel arkitektur gør det muligt for hver enkelt pixel at samle en stor lysmængde. Det resulterer i billeder med overlegen skarphed og maksimalt opløsning. Leica M leverer billeder med rige detaljer og ekstremt lav støj, selv ved høj ISO. Denne høje billedkvalitet kan også bruges til video takket være Leica M…s 1080p, Full HD egenskaber.
Processoren i M kameraet er en ny Leica Maestro processor, som giver en hurtig billedbearbejdningshastighed.

Leica M er det første M kamera nogensinde, som har Live View og Live View fokusering. Det betyder at du kan komponere dine billeder direkte på skærmen, med fuld kontrol over dybdeskarphed, eksponering og fokusering. Den 3" store skærm åbner for helt nye muligheder som før ikke var muligt med et målsøgerkamera, f.eks. makro- og teleoptagelser, eller brug af skærmen som søger..

Leica M er et solidt bygget kamera. Top- og bundplade er lavet af massivt messing, og kamerahuset er fremstillet i Út stykke af en magnesium legering af høj robusthed. Specielt designede gummiforseglinger beskytter kamerahuset mod støv og vandsprøjt. Glasset over skærmen er fremstillet af særdeles stærkt og ridse-modstandsdygtigt Corning«Gorilla« glas.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...