LEICA M-P SILVER TYPE 240

More images

LEICA M-P SILVER TYPE 240

Pris: 54.500,00 DKK

Special Price 43.600,00 DKK

Leica M-P adskiller sig fra Leica M på flere punkter:
Displayet er lavet af safirglas, for at gøre det mere modstandsdygtig mod ridser.
Bufferen er på 2 GB og kan rumme dobbelt så mange serieoptagelser.
Den traditionelle og manuelle "ramme vælger" er tilbage.
Et helt rent look uden Leica logo og "M" på forsiden.
Klassisk Leica indgravering på toppen af kameraet.

Objektivet er ikke inkluderet i prisen.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 54.500,00 DKK

Special Price 43.600,00 DKK

Producent

Leica

Relaterede produkter
Beskrivelse
Leica M-P er udstyret med en buffer på 2 GB, det gør det dobbelt så hurtigt at optage seriebilleder som med Leica M.

Ekstremt ridsefast safirglas er anvendt til at beskytte LCD skærmen på Leica M-P. Dette er et af verdens hårdeste materialer og det er næsten ubrydelig. En anti-reflekterende coating er brugt på begge sider af glasset for at forbedre billedvisningen.

Leica M-P's kompakte størrelse, minimalistisk design og næsten lydløs lukker gør den til det ideelle kamera til diskret fotografering. For at gøre designet så diskret som muligt er det røde Leica logo, foran på kameraet, fjernet. I stedet har toppen af kameraet en klassisk Leica indgravering.

Leica M-P er udstyret med en 24 megapixel full frame (24x36mm), CMOS-sensor - Leica MAX 24 MP. I kombination med den højtydende Leica Maestro billedprocessor sikrer dette enestående billeder, hver gang. En ekstra fordel er ekstremt lav billedstøj, dette gør Leica M-P ideel til fotografering under dårligere lysforhold.

Det klassiske målsøgersystem muliggør hurtig og præcis fokusering. Der ud over kan du vælge mellem to yderligere fokus metoder, som giver dig endnu flere kreative muligheder. "Live View Zoom" giver 10x forstørrelse på skærmen og" Live View focus peaking" som fremhæver de områder som er i fokus.

Live View funktionen giver dig mulighed for at komponere billeder på skærmen, med fuld kontrol over dybdeskarphed, eksponering, skarphed. Den 3" store LCD skærm med en opløsning på 920.000 pixels er ideel til visning af billeder, så du kan vurdere skarphed og eksponering.

Med Leica M-P har du også mulighed for at optage video i 1080p full HD, med det helt unikke look, som kun Leica objektiver kan give. Du har samtidig fuld kontrol over eksponering og optagelsesindstillinger.

Leica M-P er fremstillet i messing og magnesium og der derved et utroligt robust kamera, med safir glas over skærmen og specielt designede gummiforseglinger, der beskytter kamerahuset mod stænk, fugt og støv.
 

Vent venligst ...