FUJIFILM XF 80/2,8 R LM OIS WR MACRO

More images

FUJIFILM XF 80/2,8 R LM OIS WR MACRO
10.299,00 DKK

Med sin lange brændvidde (122mm omregnet til 35mm-formatet), enestående skarphed og lækre bokeh, egner Fujinon XF 80mm sig perfekt til både makrofotografering, og til portrætfotografering.

Vi forventer at kunne levere objektivet i løbet af november.
Forudbestil dit Fujifilm XF 80mm f/2,8 R LM OIS WR allerede nu, send en mail til mail@photografica.com så kontakter vi dig når vi kan levere objektivet.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

10.299,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

FUJINON XF 80mm f/2,8 LM OIS WR Macro er solidt bygget og designet til at blive brugt udendørs, selv i dårlige vejrforhold og temperaturer ned til -10 grader. Objektivet er forsynet med hele 11 gummipakninger for at holde fugt og støv ude af objektivet, og frontglasset har en fluoritbehandling der skyr regndråber, skid & fedt. Den effektive billedstabilisering (Optical Image Stabilization, OIS) gør det muligt at fotografere håndholdt med helt op til 5 step længere lukketid end man eller ville kunne, hvilket gør at man tit slipper for at skulle medbringe et fotostativ.

Autofokus styres af Fujifilms hurtige og lydsvage lineære motor (linear Motor, LM) andet er også den brede fokusring der gør det let at styre fokus manuelt. Der er også tilføjet en knap med 3 indstillingsmuligheder af fokusområdet; 0,25 m – uendeligt (fuldt fokusområde); 0,5 m – uendeligt og 0.25 m-0.5 m.

For at undgå at objektivitets størrelse bliver påvirket ved fokusering, og at bedst mulige billedkvalitet bibeholdes ved alle afstande, fra uendeligt til nærgrænsen (25cm), er objektivets konstrueret med intern fokusering, og en optisk konstruktion med såkaldte flydende glaselementer. To linsegrupper, et i front og et bagerst, der kan bevæge sig uafhængigt af hinanden som fokusafstanden ændres.

Det er ikke kun de flydende linseelementer der gør FUJINON XF 80mm f/2,8 LM OIS WR Macro speciel, den optiske konstruktion er designet til at garantere og levere enestående kontrast, opløsning og farvegengivelse sammen med Fujifilms unikke X-TRANS CMOS sensor. Objektivet indeholder totalt 16 linseelementer i 12 grupper, hvori der bla. Indgår et asfærisk element der minimerer asfærisk aberration og giver billederne skarphed fra midt til kant. Et super ED- og tre ED-linser modvirker kromatisk aberration (farvebrydningsfejl) der ellers kan indvirke og være forstyrrende ved kontrastrige motiver. Blænden har 9 lameller og giver en blød og fin tegning af motiv elementer der befinder sig ude af fokus. Blænden kan styres ved den dedikerede blændering på objektivet eller på kameraet via et scroll hjul.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...