FUJIFILM X-T20 + 18-55/2,8-4,0 OIS SORT

FUJIFILM X-T20 + 18-55/2,8-4,0 OIS SORT
9.799,00 DKK

Mød den nye Fujifilm X-T20, kameraet til fotoentusiasten der vil have maksimal ydelse og kvalitet for pengene. Opdateret billedsensor med 24 megapixel, hurtigere og mere avanceret autofokussystem og mulighed for video i 4K kvalitet er bare nogle af de mange forbedringer som X-T20 tilbyder. Alt pakket i et kompakt, klassisk kamerahus med let betjente knapper & funktioner.

Fujifilm XF 18-55mm er et objektiv til allround fotografering, som har en maksimal blænde på f/2,8 er du klar til at fotografere stort set hvor som helst. Objektivets kompakte størrelse gør det nem at have det med, mens den hurtige fokusmotor og fire-trins billedstabilisering sikrer, at du kan føle dig sikker, når du tager billeder i selv de mest udfordrende situationer.

Få 350,- i cashback når du køber Fujifilm X-T20. Læs hvordan her.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

9.799,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

Ved at benytte samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor og processor der er i topmodellen X-T2 er det nye Fujifilm X-T20 blevet et kraftfuldt lille kamera. Billedsensoren har en evne til at opfange detaljer med super skarphed samt lavt støjforhold i billederne. Kameraets ISO følsomhed bevæger sig mellem ISO200 og 12.800 men kan via menuen øges helt op til ISO 51.200, hvis du har behov for at fotografere i udfordrende lysforhold. Samtidig leverer X-T20 billeder med Fujifilms berømte farvegengivelse - levende, virkelighedstro farver og nuancerede, samtidig med neutrale hudtone gengivelse. Et resultat af billedsensorens unikke farvefilter og Fujifilms årelange erfaring med filmfremfremstilling.

Med sin nye billedsensor og processor har du med Fujifilm X-T20 muligheden for at filme i 4K (3840x2160 pixel, 29,97p) med en bitrate op til 100Mbps. Videofunktionen kan nu aktiveres via funktionshjulet, noget der gør det hurtigere at optage video. Kameraet er også forsynet med 2,5mm indgang til ekstern mikrofon og HDMI-stik til at overføre u komprimeret videosignal direkte for at opnå bedst mulige kvalitet.

Den indbyggede elektroniske søger viser dit motiv skarpt og tydeligt, med en forsinkelse på kun 0,005 sekunder og minimal "blackout" tid mellem billederne ved seriebilleder. Kameraet vipbare 3" skærm har fået touch og har fået endnu højere opløsning. Og selvom X-T20 er let at betjene manuelt med sine klassiske drejehjul, er den fuldautomatiske funktion (SR Auto) lige ved hånden, der lynhurtigt styrer lukketid, blænde osv. når tingene skal gå stærkt. Den indbyggede flash kan også være nyttig i mange situationer, bland andet ved portrætter taget i modlys.

Fujifilm X-T20 skyder billeder i en hastighed på 8 billeder/s ved med mekanisk lukker, men du kam også skifte til elektronisk lukker der derved øger hastigheden til hele 14 billeder/s.

Antallet af fokuspunkter er øget betydelig og består nu af 91 punkter hvor af de 49 centrerede er af typen face detekterende og er specielt egnede til hurtigt at finde fokus, selv ved motiver i bevægelse.

I X-T20 er der hele 15 filmsimuleringer, bland andet den farvestærke Velvia til naturbilleder og den nye Acros der leverer sort hvid billeder med bløde tone overgange, med fine teksturer og dyb sort. 9 af indstillingerne kan endda vælges ved video optagelse.

Med den indbyggede Wi-Fi funktion, samt appen Fujifilm Camera Remote er det enkelt at koble dit kamera til en smartphone, eller tablet og via dem dele billeder på sociale medier. Appen kan også fjernbetjene kameraet eller kobles direkte til en Fujifilm Instax Share printer.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...