FUJIFILM X-T2

More images

FUJIFILM X-T2
13.999,00 DKK

Med en 24 megapixel billedsensor, 4K video og lynhurtigt avanceret autofokussystem, er den nye Fujifilm X-T2 til dig der vil have den bedste performance i så kompakt et kamera som muligt.

Få 750,- i cashback når du køber Fujifilm X-T2. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

13.999,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse
Ny sensor og mere power
I det robuste og vejrforseglede Fujifilm X-T2, som er lavet af magnesium, finder du samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III sensor og kraftfulde X-processor Pro som i X-Pro2. Takket være et specielt farvefilter med et uregelmæssigt arrangeret pixelmønster behøver X-T2 ikke et low pass filter til at modvirke moire ved fine mønsterdannelser. Dermed kan processoren udnytte sensorens fulde potentiale til at levere billeder med en fantastisk detaljegrad, samtidig med at du får Fujifilms eftertragtede farvegengivelse.

Sensor leverer minimalt støj og kan præstere under meget høje følsomhedsværdier, derfor kan X-T2 indstilles på hele ISO 51.200 hvis lysforholdene kræver det.

Processorkraften i X-Processor Pro sørger for at give X-T2 den hastighed du har brug for og du vil kunne mærke at de fleste af funktionerne er blevet mærkbart hurtigere sammenlignet med forgængeren. Autofokus er markant hurtigere til både stillestående motiver og motiver i bevægelse.

Den store søger med høj opløsning er super skarp i kraft af dobbelt så høj opdateringsfrekvens (100 billeder/sek. mod tidligere 54). Du får også en halvering af "blackout" tiden imellem eksponeringerne ved billeder taget i serier. En nu dobbelt så høj lysstyrke i søgeren er også en anden og vigtig forbedring af den imponerende søger.

Professionelle videofunktioner
Med Fujifilm X-T2 kan du nu også optage video i 4K UHD (3840x2160 pixels, 30p).
For at kunne levere den maximale og bedste videokvalitet benytter X-T2 sig af 1,8x oversampling, hvilket betyder at der hentes 1,8 gange flere informationer fra billedsensoren end hvad der reelt er behov for ved produktion af video i 4K kvalitet. Samtidigt kan du gemme signalet med en bitrate på hele 100Mbps, for dermed at gøre det muligt at lave videofiler med et minimalt antal af komprimerings-artefakter. Du kan også hente videosignalet via kameraets HDMI-udgang samt udnytte farveprofilen F-LOG til at få størst mulig dynamik et vigtigt punkt ved efterredigering. Ïnsker du et mere færdigt resultat direkte ud af kameraet kan du benytte kameraets populære filmsimuleringer, heriblandt den nye sort/hvid simulering Acros.
Andre videofunktioner er "Fokus Peaking" ved manuel fokusering og manuel indstilling af lydniveauet under selve filmoptagelsen er nu også muligt.

Designet til action
Fujifilm X-Pro2 er perfekt til street, reportage, og portræt fotografering, men der er også lagt vægt på at kameraet skal kunne klare mere action. Det ses blandt andet ved "burst" mode der leverer 8 billeder i sekund og en lukker tid på 1/8000sek. samt flash synk ved 1/250 sekund.

Autofokussystemet har fået en opgradering og har nu flere fokuspunkter; 91 punkter, hvoraf de 49 centerbaserede er med fasedetektion for at opnå maksimal hastighed og præcision. Vil du have endnu større præcision kan du øge antallet af fokuspunkter op til 325 punkter, via en indstilling i menuen.

Kompakt og brugervenligt
Brugervenligheden af indstillingerne på kameraet er markant forbedret. Eksempelvis er 4-vejs tasterne på bagsiden af kameraet blevet forhøjede og med bedre respons i betjeningen, samt et 9-vejs joystick der gør håndteringen af det aktive fokuspunkt lynhurtigt og præcist. De klassiske hjul til indstilling af lukketid og ISO er lavet højere og udstyret med en push/push låseknap der hurtigt kan aktiveres med et enkelt tryk.
Den 3" store LCD skærm kan nu vinkles i 3 forskellige retninger, op eller ned ved fotografering i horisontale stillinger eller som noget nyt også ved fotografering hvor kameraet vendes vertikalt. Kameraet er udstyret med trådløs billedoverførsel via kameraets indbyggede Wi-Fi, som også kan bruges til at betjene X-T2 trådløst fra en smartphone eller tablet via app'en FUJIFILM Camera Remote.
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...