FUJIFILM X-T10 + 18-55/2,8-4,0 OIS SORT

More images

FUJIFILM X-T10 + 18-55/2,8-4,0 OIS SORT

Pris: 8.499,00 DKK

Special Price 7.499,00 DKK

Fujifilm X-T10 et kompakt systemkamera med massere af features og en enestående billedkvalitet. Den lyn hurtige elekroniske søger kombineret med den enkle intuitive betjening, samt et helt nyt autofokussystem, gør det lettere end nogensinde af fange de magiske øjeblikke.

Fujifilm XF 18-55mm er et objektiv til allround fotografering, som har en maksimal blænde på f/2,8 er du klar til at fotografere stort set hvor som helst. Objektivets kompakte størrelse gør det nem at have det med, mens den hurtige fokusmotor og fire-trins billedstabilisering sikrer, at du kan føle dig sikker, når du tager billeder i selv de mest udfordrende situationer.

Lagerstatus: Ikke på lager

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fujifilm X-T10 benytter samme billedsensor og processor som storebror X-T1. Billedsensoren på 16,3 megapixel af X-trans typen er designet uden optisk low pass filter for at opnå bedste kvalitet. Sammen med EXR Processor II og Fujifilms objektiver af høj kvalitet, leverer X-T10 ekstremt detaljerede billeder, med minimal støj og en fantastisk gengivelse af farver.

Fujifilms høje billedkvalitet bygger på 80 års erfaring med udvikling af film og resultatet ses tydeligt med X-T10 evne til bl.a. at genskabe varme hudtoner, blå himmel og de grønne nuancer i naturen.
Derudover har Fujifilm X-T10 også en funktion til "Film Simulation" hvor du bl.a. kan vælge "Classic Chrome" for at skabe billeder med smukke farver, uden den langvarige efterbehandling.

Ved hjælp af kameraets højopløselige elektroniske søger er det nu lettere at kontrollere eksponering, fokus og komposition, uanset lysforhold. Søgeren i X-T10 kombinerer en høj forstørrelsesgrad (0,62x) med en opløsning på hele 2.360 000-punkter (OLED) og en forsinkelse på kun 0,005sek. Lysstyrken i søgerbilledet justeres automatisk efter lyset i omgivelserne og eksponeringsinformationerne roterer automatisk i displayet når du vender kameraet vertikalt. Ud over søgeren har Fujifilm X-T10 også en højopløselig vipbar LCD- skærm som gør det lettere at fotografere fra skæve og svære vinkler.

Selv om at Fujifilm X-T10 er et kampakt kamera er lagt stor vægt på robuste materialer og top og bundplade er udført i massiv magnesium og betjeningshjulene i ren aluminium. Til dig der vil betjene kameraet manuelt, tilbyder X-T10 en perfekt håndtering af de vigtigste indstillinger, så som blænde, lukkertid og eksponeringskompensation, via betjeningshjul og knapper. Kameraet har desuden syv programmerbare funktionsknapper der kan indstilles efter eget ønske. Vil du hellere have at kameraet selv skal skal håndtere alle indstillinger automatisk, klikker du bare betjeningsknappen på toppen af kameraet over på "SR-Auto", hvorefter kameraet automatisk tilpasser indstillingerne optimalt ud fra motiv, omgivelser og situation. Enklere og lettere kan det ikke gøres.

Med den indbyggede Wi-Fi i X-T10 og app'en, FUJIFILM Camera Remote, er det muligt at tage billeder, optage video og fjernbetjene mange af kameraets funktioner via en smartphone eller tablet. Det er også enkelt og hurtigt at overføre billeder trådløst til smartphones, tablets eller til PC/ Mac.

Fujifilm X-T10 byder også på et helt nyt autofokus system der ud over adskillige nye forbedringer, i endnu højere grad hjælper til at fange motiver i bevægelse.

Nye funktioner:
Autofokus indstillingen "Single point" er blevet udvidet med en nyudviklet "Zone" og "Wide Tracking" indstilling som begge benytter sig af hele 77 autofokuspunkter (49 punkter i indstillingen "Single point") over et større område, for væsentligt at forbedre kameraet evne til at fange motiver i bevægelse.

Autofokushastigheden under dårlige lysforhold er forbedret markant ved at billedsensorens fasedetektionspixles nu opererer helt ned til 0,5 EV (tidligere 2,5 EV) og indstillingen "Single point" opdeles nu også ind i mindre felter for med større præcision at kunne analysere og måle afstanden til motivet.

Funktionen "Eye Detection" der automatisk genkender og fokuserer på øjnene gør det nu meget lettere at fotografere portrætter med stor blændeåbning. Samtidigt er autofokus ved videooptagelser også blevet optimeret hvilket resulterer i en bedre og mere naturlig gengivelse.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...