FUJIFILM X-T1 SORT

More images

FUJIFILM X-T1 SORT

Pris: 8.699,00 DKK

Special Price 6.999,00 DKK

Fujifilm X-T1 giver dig følelsen af et spejlreflekskamera, men i et mere kompakt kamerahus. Kameraet er forsynet med mange knapper og drejehjuludvendigt, så du lynhurtigt kan indstille kameraet. Fujifilm X-T1 har en 16,3 megapixel X-Trans CMOS II sensor i APS-C størrelse (23,6mm x 15,6mm), lynhurtig autofokus og 8 billeder i sekundet, så du ikke skal bekymre dig om at gå glip af det rigtige øjeblik.

Lagerstatus: Ikke på lager

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse
Fujifilm X-T1 har en stor APS-C størrelse sensor med 16,3 megapixel af X-Trans typen. Fordelen ved X-Trans sensoren er at den har et unikt farvefilter med et uregelmæssigt pixelarrangement som effektivt minimerer uønsket information uden at bruge et optisk lavpasfilter. Sammen med den kraftfulde EXR Processor II og funktionen "lens modulation optimizer" skabes der billeder med en utrolig dynamik, detaljerigdom og skarphed i klasse med en fullframe sensor.

Fujifilm X-T1 har en helt nyudviklet elektronisk søger som, kombinerer verdens største forstørrelse (0,77x) med en opløsning på 2.360.000 punkter og med en forsinkelse på kun 0.005sek. Resultatet er et imponerende søgerbillede som, er svær at skelne fra en optisk søger takke være sin ekstremt hurtige opdateringshastighed af billedet.
Søgeren har også fået en nydesignet grafisk brugerflade som giver en bekvem og hurtig oversigt over dine indstillinger, samt 4 nye visnings muligheder:

1 Full - udnytter kameraets høje forstørrelse maximalt og giver et enormt søgerbillede med 31 graders betragtningsvinkel.

2 Normal - Vælg denne indstilling hvis du vil have samtlige fotoindstillinger fritlagte fra din komposition.

3 Dobbelt - Specielt udformet til manuel fokusering med et smart delt vy hvor hele billedet vises samtidigt med at du kan kontrollere skarpheden ved en forstørrelse af et, efter eget valg, fokus punkt. Kombiner så funktionerne "Digital Split Image" eller "Focus Peak Highlight" med dette og du har de mest optimale hjælpemidler til rådighed.

4 Vertikal - Grænsesnittet roterer automatisk når kameraet holdes vertikalt (med kameraet indstillet på "Full" eller "Normal").


Fujifilm X-T1 har fem mekaniske hjul på toppen af kameraet, to scroll-hjul på forsiden og bagsiden af huset, en knap til instant videooptagelse og seks programmerbare funktionsknapper der, giver dig fuld kontrol og customisering af kameraets funktioner & indstillinger.

Med Fujifilm X-T1's indbyggede Wi-Fi og den nye "Camera Remote" app fra Fujifilm, kommunikerer kameraet nu 2 vejs og du kan tage billeder og video samt fjernstyre mange af kameraets funktioner via sin tablet eller smartphone. Og du kan også hurtigt og enkelt trådløst overføre billeder til smartphones, tablets samt Mac eller PC.
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...