FUJIFILM X-PRO 2

More images

FUJIFILM X-PRO 2
14.499,00 DKK

Det nye Fujifilm X-PRO2 er det bedste, hurtigste og mest avancerede kompakte system kamera til dato. Det nye vejrforseglede kamerahus er spækket med nyheder som for eksempel en helt nyudviklet 24,3 megapixel (x-Trans CMOS III) billedsensor, en kraftigere og lang mere effektiv processor (X-processor Pro) samt en forbedret, mere avanceret multihybridsøger med alle fordelene fra både en optisk og en elektronisk søger. Den nye billedsensor og processor leverer ikke kun højere detaljegrad og endnu bedre performance under svære lysforhold, men også endnu hurtigere autofokus og betjening generelt.

Få 1.500,- retur når du køber Fujifilm X-PRO 2. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

14.499,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

X-Pro2 har en helt nyudviklet billedsensor (X-Trans CMOS III) med en opløsning på 24,3 megapixel hvilket er det højeste nogensinde i X-Serien. Sensoren benytter sig af Fujifilms unikke farvefilter med et uregelmæssigt farvemønster og et uregelmæssigt pixel set up, hvilket effektivt minimerer uønskede information uden at benytte sig af et optisk antialias filter. Sammen med den nye X-Processor Pro er det muligt at tage billeder med en imponerende detaljegrad, farvegengivelse og ISO egenskaber, der er sammenligneligt med større sensorer med højere opløsning.

Antallet af fasedetektions punkter er steget med den nye sensor og dækker nu et væsentlig større område, hvilket væsentligt forenkler at fotografere motiver i bevægelse, samtidigt med at opfangelsen af kontrastbaseret autofokus punkter nu sker med dobbelt så høj hastighed. Flere respons tider er steget markant til trods for den øgede opløsning, og det mærkes bl.a. på opstartstid og billeder taget i serier (Burst mode).

Fujifilm X-Pro2 har ligesom sin forgænger en unik multihybridsøger, hvor det hurtigt og enkelt er muligt at skifte mellem optisk og elektronisk søger, alt afhængig af hvilken situation du står i.

Den elektroniske søger har en opløsning på hele 2.360.000-punkter og en maksimal opdateringsfrekvens på 85 billeder i sekundet. Desuden er tiden hvor søgeren er sort mellem hvert billede halveret til nu kun 150m/s for at gøre det lettere at følge og fange motiver i bevægelse. Den optiske søger er også forbedret og kan nu bl.a. vise et lille digitalt billede nede i højre hjørne så du tydeligt kan ser, og har kontrol over fokuspunktet, samtidig med at du har styr på komposition, eksponering og hvidbalance. Det er nu også muligt at se hele billedudsnittet eller forstørre det op (x2,5 eller x6).
Når du benytter den optiske søger, kan du nu også benytte en funktion der viser brændviddesimuleringer, det hjælper til med at vise og guide dig til at vælge det objektiv der egner sig bedst til motivet og situationen.

Fujifilms farvegengivelser bygger på 80års erfaring med udvikling af fotografisk film. Denne erfaring kommer til udtryk i kameraets måde til at kunne gengive varme hudtoner, klar blå himmel og grønne nuancer fra naturen.
X-Pro2 er Fujifilms første kamera med den nye filmsimulering Acros, der giver ekstremt finkornede billeder med en blød tonovergang og dybe sorte nuancer, samt en fantastisk stoflighed der er langt flottere end andre sort/hvid indstillinger. Fujifilm X-Pro2 har også fået en ny funktion der gør det muligt at tilføre og justere graden af korn på billederne i samtlige filmsimuleringer i kameraet.

Fujifilm X-Pro2 har en robust og vejrforseglet konstruktion i magnesium for at kunne klare de påvirkninger et professionelt kamera kan blive udsat for. Kameraet har også fået en dobbelt kortlæser, for at kunne imødekomme det professionelle brugere forventer og kræver af et kamera.
Fujifilms X-Pro2 nyudviklede mekaniske lukker har en hurtigste lukkertid på 1/8000 og flashsynkronisering op til 1/250. Og selv om lukkeren arbejder hurtig, så arbejder den også lydsvag, vibrationsfrit og er testet til 150.000 eksponeringer.
På knappen til eksponeringskompensation er der tilføjet en ny indstillingsmulighed (c) der øger skalaen til  5EV og kameraet er nu udstyret men et nyt og smart ni vejs joystik, der giver lynhurtig og sikker kontrol over fokuspunktet. Antallet af fokuspunkter i AF-indstillingen "Enkelt punkt fokus" er øget til 273 fokuspunkter.


Funktioner
24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS III sensor uden optisk low pass filter
X Processor Pro
Multihybridsøger - Optisk søger med digital informations overlay kombineret med en 2.360.000-punkters elektronisk søger (85 fps)
Nyudviklet lukker
Robust støv- og vejrforseglet (i kombination med vejrforseglet objektiv) konstruktion i magnesium
Dobbelt SD kortlæser (SD kortholder 1 kompatibel med SD-kort af typen UHS II - kortholder 2 kompatibel med SD-kort af typen UHS I)
6 programmerbare funktionsknapper
3" LCD-display med 1.620.000-punkters opløsning samt høj lysstyrke og kontrast.
Valgbar elektronisk lukker der muliggør en maksimal lukkertid op til 1/32000
Lettere manuel fokuskontrol med funktionerne Digital Split Image og Focus Peak Highlight
Mekanisk knapper til lukkertidsindstilling, ISO, skift mellem EVF/OVF, og eksponeringskompensation (5 EV)
Nyudviklet 9 vejs-joystick med hurtig tilgang til placering og størrelse af fokuspunkt
273 valgbare fokuspunkter (i AF-indstilling: "Enkelt punkt")
Full HD -videooptagelse 50p/25p/24p
Intervalfotografering (1 sec - 24 h, op til 999 billeder)
Raw-fremkaldelse direkte i kameraet
Q menu - hurtig tilgang til de vigtigste og mest benyttede indstillinger
Tilbehørssko til f.eks. ekstern flash samt PC-synkronisering
15 forskellige filmsimuleringer inkl. den ny udviklede "Acros" og selvfølgelig "Classic Chrome"
Funktion til justering og tilføjelse af korn på billederne på alle filmsimuleringer
Kompatibel med Fujifilm XF objektiver
Trådløs billede overførelse til smartphones, tablets og PC, samt mulighed for at fjernbetjene kameraet med Fujifilms Camera Remote App
Trådløs sikkerhedskopiering til PC & Mac
Mikrofonindgang (2,5mm)

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...