FUJIFILM X-E3 SORT

More images

FUJIFILM X-E3 SORT
7.599,00 DKK

Mere kompakt, mere kompetent og mere brugervenlig. Det nye X-E3 kamera – Fujifilms mindste systemkamera med indbygget søger, udstyret med 24 megapixel billedsensor, 4K video og forbedret autofokus. Ud over det er Fujifilm X-E3 udstyret med en nyudviklet touch skærm med endnu flere nye funktioner.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

7.599,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

Klassisk design udvendigt, moderne indeni
FUJIFILM X-E3 arver det elegante, målsøger udseende fra X-E2s, og har samme ergonomiske greb og en konstruktion hvor bund og topplade i magnesiumlegering og knapper i aluminium. Men selve kamerahuset er blevet mindre og lettere, hvilket gør kameraet ideelt til diskret gadefotografering. Til trods for størrelsen rummer kameraet en søger med høj opløsning (2.360.000 pixel), som giver et skarpt, detaljeret billede.

X-E3 har samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor & kraftfulde processor (X-processor Pro) som i topmodellerne X-T2 og X-Pro2. En sensor der er anerkendt for sin høje detaljegengivelse og minimale grad af støj. 
Kameraet har selvfølgelig Fujifilms populære filmsimuleringer indbygget, f.eks. Velvia, Classic Chrome og den sort/hvide Acros og disse kan bruges ved både videooptagelse og til stillbilleder. Og til dig der er rigtig seriøs mht. det at lave video, er der både indgang til ekstern mikrofon og HDMI udgang der kan overføre videosignalet helt ukomprimeret ud af kameraet.

Betjening i topklasse
Den kompakte størrelse på FUJIFILM X-E3 er ikke gået ud over betjeningen. Tværtimod er kameraet blevet enklere at betjene. Kameraet er udstyret med justerbare hjul til lukkertid og eksponeringskompensation med tydelige klik indstillinger. Sidst nævnte hjul har fået en speciel C-positions der gør det muligt at øge eller mindske eksponeringen med op til hele 5 step i begge retninger. En ny knap er tilføjet der gør det muligt, hurtigt at sætte kameraet på fuldautomatik (SR Auto – automatisk motivgenkendelse).

Touchskærmen er og blevet markant forbedret, og kan nu styre flere funktioner end tidligere. Du kan bla. anvende touchfunktionen til at flytte fokuspunktet samtidigt med at du benytter søgeren, eller lade kameraet både fokusere og tage et bilede når du trykker på skærmen. Du kommer desuden let og hurtigt til flere kamera indstillinger via skærmen, så som, ISO, filmsimuleringer, hvidbalancen og selvudløser.

Når du vil dele dine billeder med andre, så kan FUJIFILM X-E3 nu også, via ny strømbesparende Bluetooth-teknik, lade kameraet være konstant opkoblet med din smartphone eller tablet og du kan derved hurtigt dele dine billeder. Selve billedoverføringen kan også ske via Wi-Fi og appen FUJIFILM Camera Remote, der findes både til iOS og Android.

Hurtigere & mere præcis
Hastigheden ved seriebiller er steget til 8 billeder/sek. hvis du benytter den mekaniske lukker, eller hele 14 billeder/ sek. hvis du slår kameraet over på den elektronisk lukker. Sidstnævnte leverer til og med lukketider helt ned til 1/32.000 sekund og fryser selv de hurtigste bevægelser.

Autofokus leverer 91 fokuspunkter hvoraf 49 er fasedetekterende. Har du behov for endnu mere præcision kan du, via menuen, indstille og øge antallet af punkter til hele 325 fokuspunkter.
Autofokushastigheden er også skruet i vejret, og er både mere præcis og bedre til at følge motiver i bevægelse.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...