FUJIFILM INSTAX MINI 9 KAMERA COBOLT BLUE

FUJIFILM INSTAX MINI 9 KAMERA COBOLT BLUE
549,00 DKK

Instant sjov med Fuji Instax Mini 9. Kameraet indstilles automatisk efter lysforholdet og hjælper dig til at tage det perfekte billede hver gang. Du skal bare trykke på udløseren og et øjeblik senere kan du se dit billede blive fremkaldt for øjnene af dig.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

549,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fremkald billeder på få minutter
Instax mini 9 er inspireret af de klassiske polaroidkameraer og bygger på arven efter det populære instax mini 8! Mini 9 fås i 5 forskellige farver, og har nu inkluderet en makro-forsats, så du kan tage gode selfies med det indbyggede selfie-spejl.

Nogle gange er det bare sjovere at fange et øjeblik og fremkalde det med det samme, så du hurtigt kan dele det med en ven – eller bruge det til at gøre din instagram ekstra speciel. Instax mini 9 fremkalder billedet på få minutter.

Automatisk indstilling af lysstyrke
De farverige instax mini 9 er utroligt nemme at bruge, og indstiller selv den bedste indstilling af lysstyrken, så du er sikker på at tage optimale billeder hver gang. Drej huset på mini 9 hen på den lysende LED eller vælg selv, hvilken indstilling, du ønsker. Hvis du tager portrætbilleder med instax mini 9 kan du med fordel indstille kameraet på Hi-key, der sørger giver et blødere og mere behageligt lys.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...