FUJIFILM GFX 50S

More images

FUJIFILM GFX 50S
55.999,00 DKK

Det nye Fujifilm GFX 50S er et spejlfrit mellemformat kamera der med sin opbygning og egenskaber fuldstændig ændrer tidligere opfattelse af hvad digitalt mellemformat er, og leverer den hidtil bedste billedkvalitet i Fujifilms historie. Det kompakte og lette kamerahus er udstyret med en 51,4 megapixel sensor i mellemformat (43,8x32,9mm) og har et design og håndtering hentet fra den populære X-serie. Kombineret med en helt ny serie af førsteklasses Fujinon objektiver og summen af 80 års erfaring og udvikling af fotografisk film løfter dette digitale kamera fotografering op på et helt nyt niveau og imødekommer fotografer med de højeste krav til billedkvalitet.

TILBUD:
Få 10.000,- i rabat når du køber et Fujifilm GFX 50S og et GF objektiv samtidig. Læs hvordan her

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

55.999,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fujifilm GFX 50S har en højopløst 51,4 megapixel CMOS-sensor på 43,8x32,9mm, ved denne opløsning bliver hver enkel pixel større og sensoren optager endnu højre grad af detaljerigdom og sensitivitet med et enormt stor tonalitet og en unik farvegengivelse. Dette lagt sammen med kraften i X Processor Pro processoren skabes der billeder med af en tredimensionel karakter. Kameraets ISO følsomhedsområde bevæger sig mellem ISO 100 og 12.800 men kan via menuen udvides til ISO50/25.600/51.200/102.400.

GFX 50S benytter samme processor som Fujifilm X-T2 og X-Pro2 og derved også de populære filmsimuleringer som f.eks. Provia, Velvia, Astia og Acros. Oven i det er der tilføjet funktionen "Color Chrome" for at kunne gengive intense og mættede farver med et dybere og mere nuanceret udtryk.

For at imødekomme fotografer med forskellige behov er der tre forskellige indstillinger for JPEG (SUPERFINE, FINE, NORMAL) og to forskellige indstillinger i RAW (UKOMPRIMERET, KOMPRIMERET) samt muligheden for at skabe TIFF-formatet via kameraets indbyggede RAW-fremkalder. Kameraet optager video i FULL-HD (1920x1080 29.27p / 25p /24p / 23.98p 36Mbps.) og leverer, pga. den store sensor, en unik dybdeskarphed og fantastisk farvegengivelse direkte i kameraet og filmsimuleringsindstillingerne.

Kompakt kamerahus med arv fra X-serien
Fujifilm GFX 50S har en robust og vejrbestandig konstruktion i magnesium der beskytter imod fugt, støv, og lave temperatur påvirkninger. Kameraet har et ergonomisk godt greb og er pga. sin spejlløse konstruktion kompakt og har en lav vægt, der til forskel fra traditionelle digitale mellemformat kameraer, muliggør håndholdt fotografering med rigtig god ergonomi. Kameraets elektroniske søger har en imponerende opløsning på 3.69M pixel og bruger 5 linseelementer til at opnå en forstørrelsesgrad på hele 0.85x. Det giver et søgerbillede med en bred betragtningsvinkel og en virkelig høj detaljegrad. Søgeren er aftagelig og kan med tilbehøret EVF-TL1 gøres vinklingsbar 0° -90° ved fotografering i horisontal niveau og fra -45° ~ + 45° vedfotografering i vertikalt niveau.

Den højopløste (2.36M pixel) 3.2" store LCD-skærm kan vinkles i tre retninger. Skærmen er også udstyret med touch skærm hvilket bl.a. muliggør at vælge fokuspunkt, bladre i sine billeder og kontrollere fokus med fingrene.

Den mekaniske spaltelukker er specialudviklet til kameraets spejlfrie konstruktion og opererer både lydsvag og med lave vibrationer. Primær valgt lukker er den mekaniske lukker der har 1/400s som korteste lukketid (elektronisk: 1/16.000s) og 1/125s ved flash synkronisering. Det er også muligt at indstille kameraets første gardin elektronisk samt 100% elektronisk lukker. Dette er en stor fordel på lukketider mellem 1/30s til 1/125s hvis man vil eliminere lukkervibrationer der ellers kan påvirke skarpheden.

Med den dobbeltkort port i GFX 50S supporterer kortlæserne de hurtige og højt ydende SD-kort i topklassen, UHS-II, og det nye batteri (NP-T125) har en kapacitet på ca. 400 billeder.

På helt samme måde som på topmodellerne i X-serien, har du på GFX 50S et hurtigt overblik over indstillingsmulighederne på de store og tydelige mekaniske drejehjul til lukketid og ISO-indstilling.
GFX 50S er også udstyret med et gedigent topdisplay der fungerer perfekt under alle lysforhold og muliggør at indstille hvilke informationer du ønsker at have i displayet.
Til hurtig og præcis kontrol og indstilling af fokus punktet, er kameraet udstyret med et joystick til at styre. Autofokus måles med stor præcision af 177 kontrastbaserede punkter på kameraet billedsensor, autofokus punkterne kan ydermere øges helt op til 425 AF-punkter for endnu bedre præcision.

G-Mount og GF-objektiver
Fujifilm GFX 50S har en nyudviklet objektivfatning (G Mount) specielt udviklet til at få det maksimale ud af kameraets store sensor. GF-serien har en dedikeret blændering for at skabe hurtig overblik og hurtig indstilling af blænden. Blænderingen på objektivet har fået en ny indstillingsmulighed kaldet C-Mode, hvilket gør det muligt at styre blænden fra kameraet i stedet. En indbygget låsefunktion er også tilføjet til blænderingen i både A-Mode og C-Mode, for at forhindre utilsigtet ændring af blænden. For at kunne modstå krævende forhold er samtlige FUJINON GF-objektiver vejrforseglede og tåler fugt, støv og lave temperaturer.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...