DXO VIEWPOINT 2 - Kun 1 stk.

DXO VIEWPOINT 2 - Kun 1 stk.

Pris: 629,00 DKK

Special Price 299,00 DKK

Skift dit perspektiv - Som et uundværligt supplement til dit vidvinkelobjektiv korrigerer DxO Viewpoint nemt for de mest almindeligt forekommende problemer med perspektiv og genopretter naturlige former på objekter, som ligger helt ude i billedets kanter.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 629,00 DKK

Special Price 299,00 DKK

Producent

DXO

Beskrivelse

Ret perspektivproblemer
Inden for arkitektur- eller byfotografering, afhængigt af fotografens placering, og med hensyn til motivet, kan vertikale og horisontale linjer miste deres parallellitet. DxO ViewPoint lader dig justere de mest komplekse perspektivproblemer. Placer ankerpunkterne langs de linjer, du skal have rettet, anvend din korrektion og facaderne får hurtigt deres oprindelige udseende tilbage. DxO Viewpoint beskærer billedet automatisk, samtidig med at det synlige område maksimeres.

Ret horisonten op
Genvind balancen i dine landskabsbilleder ved at rette en hældende horisont op. Det er bare at følge horisontlinjen for at rette den i billedet. Intet behov for at rode med manuelle indstillinger.

Visuelle værktøjer
Aftegn de linjer, som du vil rette ud i billedet - værktøjet Perspective Correction Tool justerer billedet på få sekunder.

Ændre vinklen på billedet
Du kan praktisk taget ændre synsvinklen i billedet. DxO ViewPoint lader dig ændre vinklen i billeder bagefter, så det bliver helt i tråd med det billede, du vil skabe. Du kan ændre placeringen af kameraet både til siden og i højden.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...