CANON MT-26EX MACRO FLASH

More images

CANON MT-26EX MACRO FLASH
9.789,00 DKK

En effektiv og justerbar dobbelt makroflash, som giver enestående belysning af nærbilleder.
Optag makro- og næroptagelser med masser af detaljer takket være et effektivt, præcist og meget fleksibelt system med dobbeltflash, som genoplader hurtigt og lydløst for kreativ belysning af små motiver, hvor maksimal kontrol over lysstyrke og -retning er afgørende.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

9.789,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Dobbeltflash med hurtig genopladning
Begge flashenheder kan placeres individuelt på objektivringen og kan tilpasses motivet. Hver flash er flytbar med gevind til montering på eksterne støtter, såsom stativer eller lysstandere.

Hvide LED-lys med høj lysstyrke
Med justerbar lysstyrke for at gøre fokusering og modellering nemmere inden udløsning af flashen kan fokuseringslamperne tændes ved dobbelttryk på kameraets udløserknap.

Optisk og radiotrådløs styring
Brug flashen som masterenheden, eller fjernbetjen andre Speedlites vha. optisk eller radiotrådløs styring.

Kreativ belysning og brugervenlige funktioner
Tag kontrol over skyggehårdhed med den særlige flashspreder, og angiv brugerdefinerede indstillinger for at kontrollere forskellige aspekter af flashens ydeevne, f.eks. lysstyrke i fokuseringslampe eller flashintensitet.

Intuitiv betjening og optimeret anvendelighed
Brugen af de samme knapper som andre aktuelle Speedlite-flashenheder giver denne flash mange anvendelsesmuligheder. En robust og monteringsfod af metal med et greb, der kan låses med et enkelt tryk, fastgør enheden til kameraet.

 

Vent venligst ...