CANON IXUS 185 SORT

More images

CANON IXUS 185 SORT
989,00 DKK

Stilfuldt lommeformat.
Få fantastiske resultater med det slanke og smarte Canon Ixus 185 med 20 megapixel opløsning, 8x optisk zoom, 16x ZoomPlus, Easy Auto og øjeblikkelige HD-film. Leg med nemme kreative optagelsesprogrammer.
Det følger etui med til kameraet.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

989,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Enkel IXUS-kvalitet i lommeformat
Fasthold dine yndlingsøjeblikke i fantastiske kvalitetsfotos og -film med dette smarte, ultraslanke IXUS med et alsidigt 8x optisk zoomobjektiv. Optag i længere tid med Eco Mode.

Fantastiske resultater
Nyd enestående kvalitet med detaljerede billeder af venner og familie med 20 Megapixel opløsning og ansigtsgenkendelse. Tilføj et datomærke for at se dine minders tidslinje.

Letheden ved at pege og skyde
Få fantastiske resultater med et enkelt tryk på en knap, og brug Easy Auto, som vælger de perfekte kameraindstillinger til dig, så du kun behøver koncentrere dig om dit billede.

Kreativ leg
Leg med en række nemme kreative optagelsesprogrammer. Genskab forvrængningen fra et fiskeøje-objektiv, få scener i stillbilleder og film til at ligne miniaturemodeller og meget mere.

HD-film lige ved hånden
Det er nemt og sjovt at lave fantastiske film med kreativiteten i den optiske zoom. Med et enkelt tryk på en knap kan du nemt optage kreative HD-film (720p), du kan dele.

 

Vent venligst ...