CANON EOS M6 + 15-45 IS STM SORT

More images

CANON EOS M6 + 15-45 IS STM SORT
6.999,00 DKK

Optag fantastiske billeder og videoer med det kompakte Canon EOS M6, der er lige til at have med i lommen.

Det lette og kompakte zoomobjektiv EF-M 15-45mm med billedstabilisator, er et ideelt allround-objektiv til alt fra landskaber til portrætter.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

6.999,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

DSLR-billedkvalitet i et spejlløst kamera
Optag verden omkring dig, og tag billeder, der indfanger stemningen i spontane øjeblikke. Inde i Canon EOS M6's kompakte hus finder du en stor CMOS-sensor med 24,2 Megapixel opløsning, der giver fremragende resultater selv ved svag belysning eller høje kontrastforhold.

En kombination af kompaktkamera og digitalt spejlreflekskamera
Canon EOS M6 er nemt at have med i en lomme eller taske og giver dig mulighed for at fotografere spontant. Indfang uventede øjeblikke med klarhed og kreativitet ved hjælp af et kamera, du kan tage med overalt.

Lynhurtig ydeevne, når du har mest brug for det
Dual Pixel CMOS AF fokuserer lige så hurtigt og nøjagtigt som et digitalt spejlreflekskamera og sporer motiver automatisk, når de bevæger sig rundt i billedet. Canon EOS M6 optager også hurtigt og tager billeder på 24,2 Megapixel ved op til 9 billeder/sek. (7 billeder/sek. med SERVO-autofokus).

Nye niveauer af filmkreativitet
Brug de samme knapper til video som til stillbilleder, og optag utroligt nemme Full HD-film, der ser godt ud både online og på dit tv derhjemme. Motiver forbliver i skarp fokus, når de (eller du) bevæger sig, og optagelser holdes jævne med indbygget 5-akset billedstabilisering.

Smart deling og tilslutning uden kabler
Altid tændt Bluetooth® og NFC gør det nemt at koble EOS M6 til en smartphone eller tablet via Wi-Fi. Efter tilslutning kan du gennemse billeder og dele dem med vennerne via cloud-tjenester. Du kan endda styre kameraet på afstand og se, hvad det ser, på din enheds skærm.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...