CANON EOS M5 + 18-150 IS STM + EF ADAPTER

More images

CANON EOS M5 + 18-150 IS STM + EF ADAPTER
10.999,00 DKK

Superkompakt, Canon EOS M5 er den perfekte kombination af høj ydeevne og ægte EOS-håndtering i en kompakt størrelse.

Fang hurtig, spontane øjeblikke takket være hurtig opstart, Dual Pixel CMOS AF og DIGIC 7. De giver mulighed for AF-hastigheder som på et digitalt spejlreflekskamera og kontinuerlig optagelse med op til hele 9 bps.

Canon EOS M5 leveres med et EF-M 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM som er et ideelt alt-i-én-objektiv til optagelse af motiver både tæt på og langt fra med 4-trins billedstabilisator og STM.

Derudover følger der også en Canon Mount Adapter EF-EOS M med. Med denne adapter kan du montere et EF-objektiv på dit EOS M-kamera uden at miste kvalitet eller hastighed.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

10.999,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fremragende farver og detaljer
Du kan optage fotos og film fyldt med detaljer og farver. En CMOS-sensor i APS-C-størrelse med en opløsning på 24,2 megapixel leverer billeder med lav støj og et enestående dynamikområde.

Vær spontan
Reagér instinktivt på situationen, og indfang action i høj hastighed uden problemer takket være Dual Pixel CMOS AF, som muliggør hastighed og nøjagtighed som på digitalt spejlreflekskameraniveau.

Indfang al action
Følg handlingen med vedvarende kontinuerlig optagelse med 7 bps i RAW med sporing og autofokus (Servo AF). Eller optag 9 bps kontinuerligt med fast fokus.

Enestående biograflignende film
Optag enestående film med et unikt biograflignende resultat. Dual Pixel CMOS AF har nøjagtig motivsporing og giver dramatiske fokusovergange via en kombination af Touch AF- og STM-fokuseringsteknologi.

Jævne optagelser hver gang
Optag jævne og stabile billeder i enhver situation, selv når du bruger objektiver uden optisk billedstabilisator, takket være kameraets indbyggede 5-aksede billedstabilisering, som yderligere forbedres, når den bruges sammen med EF-M- eller EF-S-objektiver, der er kompatible med Dynamic IS.

Fantastisk kvalitet
Skab flotte Full HD-film med 60 fps og utrolig dybde og klarhed. Den høje billedhastighed er fremragende til jævn gengivelse af action sekvenser og giver gode muligheder for afspilning i slow motion.

Tag kreativ kontrol
Udforsk din kreativitet med fuld kontrol over blænde, lukkertid og lyd med manuel filmfunktion. Udvid dine lydoptagelsesmuligheder med den eksterne mikrofonindgang.

Del øjeblikkeligt
Opret hurtigt forbindelse til mobile enheder, fjernbetjen kameraet og opret backup i cloud-tjenester via Wi-Fi med NFC og billedsynkronisering. Bevar en konstant forbindelse mellem kamera og mobil enhed via Bluetooth®, og opnå nemt fuld tilslutning ved hjælp af Camera Connect-app'en.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...