CANON EOS 750D + EFS 18-55/3,5-5,6 IS STM + EKSTRA BATTERI

More images

CANON EOS 750D + EFS 18-55/3,5-5,6 IS STM + EKSTRA BATTERI

Pris: 5.399,00 DKK

Special Price 4.899,00 DKK

Med Canon EOS 750D kan du nemt tage fantastiske billeder ved hjælp af den nyeste digitale spejlrefleksteknologi med Basic- og Creative-programmer, som giver dig mulighed for at tage så meget eller så lidt kontrol, som du ønsker.

Canon EFS 18-55mm f/3,5-5,6 IS STM er et standard zoomobjektiv til en lang række motiver. Objektivet giver jævn og næsten lydløs fokusering, når du optager video, med STM-motorteknologi og Movie Servo AF. Og en fire-trins billedstabilisator reducerer kamerarystelser.

TILBUD:
Nu inkl. 100 GB gratis lagerplads på irista.com
Udfyld registreringen her: ordering.?/canonwinter og modtag din gave.
Tilbuddet gælder til og med 31. december 2017

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 5.399,00 DKK

Special Price 4.899,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Canon EOS 750D

Indfang nemt fantastiske detaljer i enhver situation
Indfang levende, detaljerede billeder i høj opløsning med forbedret dynamikområde, mindre støj og fremragende kontrol over dybdeskarpheden takket være en APS-C-sensor på 24,2 Megapixel.

En bevægelig skærm til kreativ komposition
Udforsk kreative optagelsesvinkler, og nyd enkel og intuitiv adgang til betjeningsknapperne ved hjælp af en LCD-touchscreen på 3,0" (7,66 cm), som kan vippes og drejes.

Intelligent søger
Canon EOS 750D har en intelligent søger som giver en forbedret optagelsesoplevelse. Når du kigger gennem søgeren, kan du nemt se fokuspunktet og aktive autofokusområder. Optagelsesoplysninger vises også tydeligt.

19 AF-punkter af krydstypen for nøjagtig motivsporing
Det hurtige og præcise autofokussystem med 19 AF-punkter af krydstypen hjælper dig med at holde styr på hurtige bevægelser.

Hurtig processor til at indfange al action
En effektiv DIGIC 6-processor leverer optagelse i fuld opløsning på 5 billeder/sek. – så du aldrig går glip af det afgørende øjeblik.

Flotte billeder ved svag belysning
Tag mindeværdige billeder i svag belysning uden brug af flash takket være det store ISO-følsomhedsområde på ISO 100-12.800 (kan udvides til ISO 25.600)

Optag biograflignende film i Full HD
Optag utroligt detaljerede biograflignende film i Full HD takket være digital spejlreflekskontrol over dybdeskarpheden. Optag dine film i MP4-format for hurtigere online deling og lettere overførsel til andre enheder.

 

Canon EFS 18-55mm f/3,5-5,6 IS STM
HåndtÚr en bred vifte af emner, lige fra landskaber til portrætter og action med et alsidigt 18-55mm zoomområde. Letvægtskonstruktionen gør dette til et fantastisk hverdagsobjektiv.

Optisk billedstabilisering reducerer risikoen for kamerarystelser og muliggør håndholdt fotografering i svag belysning uden flash. Brug lukkertider op til fire trin længere end normalt uden sløring fra kamerabevægelser.

STM-motorteknologi giver næsten lydløs fokusering, så din videos lydspor ikke forstyrres af støj, og justerer jævnt og præcist efterhånden som du optager.

FokusÚr på små motiver med en mindste fokuseringsafstand på kun 0,25 m. Et ikke-roterende frontelement gør det nemt at bruge filtre.

En Super Spectra-belægning anvendes til at reducere overstråling og forbedre skarphed, mens en blænde med syv lameller giver jævne ufokuserede højlysområder for at få et mere naturligt udseende.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...