CANON EOS 6D MK II

More images

CANON EOS 6D MK II
15.999,00 DKK

Canon EOS 6D Mark II byder på en lang række fotografiske forbedringer, bedre brugerkontrol og større fleksibilitet. Kameraet er udviklet på baggrund af input fra brugerne, og er et kamera, som er velegnet til en lang række opgaver lige fra rejse- til portrætfotografering.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

15.999,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fordelen ved fullframe
Med en 26,2 megapixel fullframe CMOS-sensor og DIGIC 7-billedprocessor er EOS 6D Mark II bygget til at levere professionelle resultater.

Dynamikområde
Canon EOS 6D Mark II-kameraets CMOS-sensor giver et bredt dynamikområde, hvor detaljerne bevares både i højlysområder og i mørke skygger og giver et autentisk udseende. Et stort eksponeringsrum giver dig mulighed for at gøre mere med dine filer i efterbehandlingen.

Minimal støj i mørke omgivelser
Billeder taget i mørke omgivelser har et minimalt støjniveau og stor klarhed. Du kan arbejde med en maksimal følsomhed på ISO 40.000 (kan udvides til ISO 102.400). EOS 6D Mark II CMOS-sensor fanger så meget lys som muligt, og dets DIGIC 7-processor minimerer forstyrrelser som digital støj.

En ny standard for billedbehandling
Indbygget korrektion af objektivabberation forbedrer den optiske ydeevne ved at kompensere for faktorer som diffraktion, forvrængning og kromatisk aberration. Resultatet er et billede, der er tydeligt bedre direkte fra kameraet.

Fokusér let og enkelt, selv i svagt lys
Hvert af EOS 6D Mark II's 45 Af-punkter er af krydstypen, hvilket giver ekstra følsomhed og nøjagtighed. Et dobbelt punkt af krydstypen i midten fokuserer præcist selv i måneskin (-3 EV), så du kan være sikker på, at skarpheden opretholdes, når det virkelig gælder.

Følsomheden gør også autofokus muligt (op til 27 punkter) med maksimal blænde ned til f/8, hvilket er nyttigt, når du f.eks. bruger supertelefotoobjektiver med telekonverter.

Hurtig fokusering, også med Live View
Når du tager billeder i Live View ved hjælp af EOS 6D Mark II's skærm, der kan vippes og drejes, fokuserer Dual Pixel CMOS AF med enestående hastighed og præcision. Tryk for at vælge et motiv, som følges og holdes i skarp fokus, når det bevæger sig rundt.

Komponer fra enhver vinkel
Det er nemt at optage i vinkler nedefra eller oppefra i store områder takket være EOS 6D Mark II-kameraets skærm, der kan vippes og drejes i enhver retning og foldes ud. Prøv at bruge det i hoftehøjde for mere naturlige portrætter.

Udviklet til at fungere sammen med dine mobile enheder
EOS 6D Mark II anvender Bluetooth® for at gøre det nemt at oprette Wi-Fi-tilslutning med din mobile enhed. Gennemse og vælg billeder på din enheds skærm, og del dem derefter med vennerne. Din enhed kan også bruges som fjernbetjening til kameraet.

Biograflignende Full HD-film
Optag Full HD-film i enestående kvalitet med den lave dybdeskarphed, der er karakteristisk for professionel video. Dual Pixel CMOS AF tilpasser sig problemfrit til, så motiver i bevægelse holdes skarpe, uden forstyrrelser eller pludselige ændringer i fokus, og en indbygget 5-akset digital stabilisator glatter kamerabevægelser ud.

4K timelapse-film kan skabes i kameraet og fange bevægelsen af langsomt skiftende scener i utrolige detaljer.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...