CANON EOS 6D MK II + EF 24-105/3,5-5,6 IS STM

More images

CANON EOS 6D MK II + EF 24-105/3,5-5,6 IS STM
18.999,00 DKK

Teknologisk rummer EOS 6D Mark II Canons seneste innovationer, nemlig en ny full frame CMOS sensor med en opløsning på 26,2 megapixel, den nyeste DIGIC 7 processor, 45 point AF system og Dual Pixel CMOS AF teknologi. Canon EOS 6D Mark II leverer derfor den højest mulige kvalitet og giver dig helt nye muligheder med din fotografering.

Dette sæt leveres med Canon EF 24-105mm f/3,5-5,6 IS STM som er bygget til at give optimal ydeevne, når det bruges sammen med Canons fullframe digitale spejlreflekskameraer, objektivet byder på et alsidigt zoomområde til at indfange et utal af scener. Desuden giver objektivets STM- og billedstabiliseringsteknologi en jævn og næsten lydløs fokusering.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

18.999,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Canon EOS 6D Mark II

Fordelen ved fullframe
Med en 26,2 megapixel fullframe CMOS-sensor og DIGIC 7-billedprocessor er EOS 6D Mark II bygget til at levere professionelle resultater.

Dynamikområde
Canon EOS 6D Mark II-kameraets CMOS-sensor giver et bredt dynamikområde, hvor detaljerne bevares både i højlysområder og i mørke skygger og giver et autentisk udseende. Et stort eksponeringsrum giver dig mulighed for at gøre mere med dine filer i efterbehandlingen.

Minimal støj i mørke omgivelser
Billeder taget i mørke omgivelser har et minimalt støjniveau og stor klarhed. Du kan arbejde med en maksimal følsomhed på ISO 40.000 (kan udvides til ISO 102.400). EOS 6D Mark II CMOS-sensor fanger så meget lys som muligt, og dets DIGIC 7-processor minimerer forstyrrelser som digital støj.

En ny standard for billedbehandling
Indbygget korrektion af objektivabberation forbedrer den optiske ydeevne ved at kompensere for faktorer som diffraktion, forvrængning og kromatisk aberration. Resultatet er et billede, der er tydeligt bedre direkte fra kameraet.

Fokusér let og enkelt, selv i svagt lys
Hvert af EOS 6D Mark II's 45 Af-punkter er af krydstypen, hvilket giver ekstra følsomhed og nøjagtighed. Et dobbelt punkt af krydstypen i midten fokuserer præcist selv i måneskin (-3 EV), så du kan være sikker på, at skarpheden opretholdes, når det virkelig gælder.

Følsomheden gør også autofokus muligt (op til 27 punkter) med maksimal blænde ned til f/8, hvilket er nyttigt, når du f.eks. bruger supertelefotoobjektiver med telekonverter.

Hurtig fokusering, også med Live View
Når du tager billeder i Live View ved hjælp af EOS 6D Mark II's skærm, der kan vippes og drejes, fokuserer Dual Pixel CMOS AF med enestående hastighed og præcision. Tryk for at vælge et motiv, som følges og holdes i skarp fokus, når det bevæger sig rundt.

Komponer fra enhver vinkel
Det er nemt at optage i vinkler nedefra eller oppefra i store områder takket være EOS 6D Mark II-kameraets skærm, der kan vippes og drejes i enhver retning og foldes ud. Prøv at bruge det i hoftehøjde for mere naturlige portrætter.

Udviklet til at fungere sammen med dine mobile enheder
EOS 6D Mark II anvender Bluetooth® for at gøre det nemt at oprette Wi-Fi-tilslutning med din mobile enhed. Gennemse og vælg billeder på din enheds skærm, og del dem derefter med vennerne. Din enhed kan også bruges som fjernbetjening til kameraet.

Biograflignende Full HD-film
Optag Full HD-film i enestående kvalitet med den lave dybdeskarphed, der er karakteristisk for professionel video. Dual Pixel CMOS AF tilpasser sig problemfrit til, så motiver i bevægelse holdes skarpe, uden forstyrrelser eller pludselige ændringer i fokus, og en indbygget 5-akset digital stabilisator glatter kamerabevægelser ud.

4K timelapse-film kan skabes i kameraet og fange bevægelsen af langsomt skiftende scener i utrolige detaljer.

Canon EF 24-105/3,5-5,6 IS STM

Standardzoom i høj kvalitet til Canon full-frame kameraer
Canon EF 24-105mm f/3,5-5,6 IS STM er et godt standard objektiv til dig, der vil i gang med full-frame kameraer. Det er ideel til en lang række scener, og når du vil rejse let med et enkelt, alsidigt objektiv. Objektivet leverer høj billedkvalitet over hele zoomområdet.

Glidende, næsten lydløs fokusering, når man optager stillbilleder og film
Når du optager film, leverer STM-fokusering jævn, næsten lydløs autofokus, som giver optagelserne et professionelt udseeende. Og når du optager stillbilleder er fokuseringen hurtig og præcis, så du altid kan indfange det helt særlige øjeblik.

Kompakt design
Med en vægt på kun 525 gram er Canon EF 24-105mm IS STM en fantastisk rejsekammerat. Dets fleksible zoomområde - fra vidvinkel til telefoto - giver dig mulighed for at håndtere en lang række motiv uden at skulle stoppe for at skifte objektiv.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...