CANON EOS 5DS

More images

CANON EOS 5DS
26.999,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

26.999,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse
Canon EOS 5DS kan med sin fullframe CMOS sensor med 50,6 megapixel optage de allerfineste detaljer, med en hidtil uset skarphed. Den ekstremt høje opløsning giver dig mulighed for omfattende beskæring med enestående billedkvalitet. Selv de indbyggede 1,3x og 1,6x optagelsesmetoder fremstiller filer i henholdsvis 30,5 og 19,6 megapixel.

Den høj opløsning giver dig mulighed for at printe billeder i stort format - A0 og endnu større - med lav støj og enestående farvegengivelse takket være Dual DIGIC 6-processorer.

Dual DIGIC 6 processoren giver dig også hurtig billedbehandling og kamerareaktion - selv med de store mængder af data, der indfanges af sensoren med 50,6 megapixel. Du kan indfange al action med 5 billeder i sekundet med fuld opløsning

Canon EOS 5DS anvender Canons Mirror Vibration Control System for at reducere vibrationer forårsaget af interne bevægelser i kameraet, som kan ødelægge billedets skarphed. Der bruges knastskiver til at køre spejlet op og ned på en mere kontrolleret måde, så man undgår pludselige stop, og lyden fra udløserknappen bliver også blødere.

EOS 5DS benytter et 61-punkts autofokus system, hvilket giver dig hurtig og præcis fokus, selv i svag belysning. 41 af fokuspunkterne er af krydstypen, herunder fem ekstra følsomme af dobbelt krydstype, hvilket giver ekstra præcision.
Du kan vælge at bruge alle 61 AF-punkter sammen, eller gruppÚr dem i bevægelige zoner, der dækker motiver, der ikke befinder sig i midten. Alternativt kan du vælge et enkelt AF-punkt til at fokusere på en bestemt del af billedet.

EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-teknologi bruger oplysninger om farve og ansigt til at registrere og følge motiver, når de bevæger sig rundt i billedet. AF-reaktionsevnen kan tilpasses ved hjælp af et enkelt værktøj, som justerer fokusering efter optagelsesmiljø og motiv, således at andre motiver, der passerer foran motivet, ikke forstyrrer fokuseringen.

For at opnå billeder med et højt dynamikområde kan du vælge at benytte HDR funktionen, så detaljer bliver bevaret både i højlys og skyggeområder. Denne funktion er ideel til optagelse af landskaber og stilleben, da det kombinerer tre billeder med forskellige eksponeringer: standard, undereksponering og overeksponering

Med Canon EOS 5DS kan også bruge multieksponering for at skabe enestående sammensatte billeder i kameraet ved hjælp af multieksponeringsmetoden, der overlejrer billeder oven på hinanden med en række automatiske indstillinger.
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...