CANON EOS 5DS R

More images

CANON EOS 5DS R
28.499,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

28.499,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Indfang utrolige detaljer
Canon EOS 5DS R har en fullframe CMOS-sensoren med 50,6 megapixel, som kan optage de fineste detaljer. Den høje opløsning giver dig mulighed for omfattende beskæring med enestående billedkvalitet. Selv de indbyggede 1,3x og 1,6x optagelsesmetoder fremstilles filer i henholdsvis 30,5 og 19,6 megapixel.

Print billeder i størrelser på A0 og opefter
Takket være den høje opløsning i EOS 5DS R kan du printe billeder i stort format - A0 og endnu større - med lav støj og enestående farvegengivelse takket være Dual DIGIC 6-processorer.

Forbedret klarhed
Et low-pass støjreduktionsfilter forbedrer klarheden og skarpheden i billederne med høj opløsning med minimal risiko for synlige fejl, hvilket gør Canon EOS 5DS R til et godt valg til optagelse udendørs eller under kontrollerede studieforhold.

Reducerede spejlvibrationer for maksimal skarphed
EOS 5DS R anvender Canons Mirror Vibration Control System for at reducere vibrationer forårsaget af interne bevægelser i kameraet, som kan ødelægge billedets skarphed. Der bruges knastskiver til at køre spejlet op og ned på en kontrolleret måde, så man undgår pludselige stop, der ud over er lyden fra udløserknappen også blevet blødere.

Lynhurtig reaktion
Nyd hurtig billedbehandling og kamerareaktion - selv med de store mængder af data, der indfanges af 50,6 megapixel sensoren - takket være Dual DIGIC 6-processorerne. Du kan indfange al action med en uovertruffen hastighed på 5 billeder i sekundet.

Avanceret motivsporing og registrering
EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-teknologi bruger oplysninger om farve og ansigt til at registrere og følge motiver, når de bevæger sig rundt i billedet. AF-reaktionsevnen kan tilpasses ved hjælp af et enkelt værktøj, som justerer fokusering efter optagelsesmiljø og motiv, således at andre motiver, der passerer foran motivet, ikke forstyrrer fokuseringen.

Valg af AF-punkt
Brug alle 61 AF-punkter sammen, eller gruppÚr dem i bevægelige zoner, der dækker motiver, der ikke befinder sig i midten. Alternativt kan du vælge et enkelt AF-punkt til at fokusere på en bestemt del af scenen.

Tilpasset skærm
Du kan ændre type, størrelse og placering på kameraets brugerdefinerede Quick Control skærm, så du nemt kan finde dine foretrukne indstillinger.

Intelligent Viewfinder II
I Canon EOS 5DS R kan du se et skarpt 100% søgerbillede med brugerdefinerede informationer. Billeder med en beskæring på 1,3x og 1,6x kan maskeres i søgeren.

Vejrbestandigt
Med Canon EOS 5DS R kan du optage uanset vejrforholdene, kameraet har vejrbestandige knapper, er beskyttet mod vand og støv. Og selve kameraet er lavet i en holdbar konstruktion i magnesiumlegering.

To hukommelseskort
Canon EOS 5DS R kan bruge både CF og SD kort, hvilket giver endnu mere lagringsplads. Du kan også indstille kameraet til automatisk sikkerhedskopiering af filer mens du optager.

Billeder med højt dynamikområde
Med HDR funktionen i EOS 5DS R kan du optager detaljerede billeder med hvor også detaljer i højlys og skyggeområder er bevaret. Det er ideelt til eks. optagelse af landskaber, da det kombinerer tre billeder med forskellige eksponeringer: standard, undereksponeret og overeksponeret.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...