CANON EOS 5D MK IV

More images

CANON EOS 5D MK IV
27.699,00 DKK

Canon EOS 5D Mark IV er udstyret med en højtydende 30,4 megapixel CMOS sensor og en DIGIC 6+ processor, hvilket blandt andet giver en lynhurtig arbejdshastighed på 7 billeder i sekundet samt mulighed for at optage 4K video. Der ud over har kameraet indbygget Wi-Fi samt GPS og ikke mindst muligheden for at opnå maksimal billede- og videokvalitet selv under dårlige lysforhold.

Tilbud:
Inkl. Canon BG-20 batterigreb og LP-E6N batteriet (Værdi 3.828,-)

Køb udvalgte Canon kameraer og få rabat på lige netop det Canon objektiv du vil have. Læs mere herLagerstatus: På lager
1-3 hverdage

27.699,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse
Fornem arbejdshastighed
Canon EOS 5D Mark IV er udviklet til at byde på maksimal arbejdshastighed og reagere lynhurtigt i den fotografiske situation. Takket være DIGIC 6+ processoren er det muligt at skyde 7 billeder i sekundet med fuld AF/AE tracking, og det er ligeledes muligt at skyde op til 21 RAW billeder eller et ubegrænset antal JPEG billeder i en serie. Og hvis diskretion er ønskværdigt, f.eks. ved dyrefotografering, kan kameraet indstilles i ”Silent High”, ”Silent Low” eller ”Silent Single”, tre indstillinger, der minimerer lukkerstøjen.

Spring ud i at lave film i 4K
EOS 5D Mark IV gør optagelse af 4K video tilgængelig for alle med en opløsning på hele 4096 x 2160 pixels ved både 30, 25 og 24 frames i sekundet. Desuden er det muligt at trække JPEG stillbilleder med en opløsning på 8.8 megapixel ud af videomaterialet. Af andre forbedringer kan nævnes muligheden for at anvende HDR (High Dynamic Range Imaging) også på videooptagelser, hvilket yderligere er med til at forbedre kvaliteten.

Forbedret kommunikation
Kameraet er udstyret med Wi-Fi, der blandt andet muliggør fjernbetjening samt overførsel af filer via FTPS eller FTP til smartphone eller tablet ved hjælp af Canon Camera Connect app. Ligeledes sørger NFC (Near Field Communication) for forbindelse til kompatible enheder, lige som det er muligt at geotagge billeder med den indbyggede GPS og embedde denne information direkte i det enkelte billedes EXIF data. Ligeledes registreres nu IPTC metadata med alle informationer om billedet helt automatisk.

Desuden skal nævnes, at EOS 5D Mark IV er gjort endnu mere støv- og stænktæt, hvilket gør det klar til oplevelser også i krævende terræn og under barske vejrforhold.
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...