CANON EOS 200D

More images

CANON EOS 200D
4.699,00 DKK

Canon EOS 200D kompakt, enkelt og alsidigt.
Med instinktiv betjening og en touchscreen, der føles præcis som din smartphone, er EOS 200D nemt at bruge fra starten. Optag ved hjælp af den klare optiske søger eller skærmen, der kan vippes og drejes, så du kan optage fra usædvanlige perspektiver.

Også film på den enkle måde - Full HD-film i høj kvalitet er nemme at optage med Dual Pixel CMOS AF for kontinuerlig fokusering.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

4.699,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fotos, du kan nyde i mange år
Optag fotos med 24,2 megapixel, som er rige på detaljer og farver og ser fantastiske ud direkte fra kameraet. Det er perfekt til store prints, fotobøger og onlinegallerier og til at fortælle historier med dine fotos. Canon har udstyret EOS 200D med en DIGIC 7-processor, så du kan fotografere i svagt lys, og Dual Pixel CMOS AF for utrolig hurtigt Live View-fokusering.

Optag med lav dybdeskarphed
Canon EOS 200D-kameraets store APS-C-sensor gør det nemt at optage billeder med lav dybdeskarphed, hvilket er ideelt til portrætter. Få knivskarpe ansigter mod en smukt sløret baggrund, så du virkelig kan få dit motiv til at skille sig ud.

Mere bærbar, flere fotos, flere steder
EOS 200D er Canons letteste digitale spejlreflekskamera og er designet til at blive båret, uden at vægten tynger dig, så du kan nyde digital spejlrefleksfotografering flere steder. Tag det med på ferie, til fester og arrangementer eller bare på en gåtur, når du føler dig kreativ.

Optag som du vil
Uanset hvordan du bruger kameraet, leverer Canon EOS 200D samme hurtige fokusering og lynhurtige reaktion. Optag ved hjælp af den optiske søger uden forsinkelse, der viser verden, som den virkelig er, eller komponér ved hjælp af en smartphone-lignende skærm, der kan vippes og drejes, og få verdens hurtigste Live View AF.

Også film på den enkle måde
Full HD-film i høj kvalitet er nemme at optage med Dual Pixel CMOS AF for kontinuerlig fokusering.

Indbygget hjælpe menu
EOS 200D-kameraets brugerinterface med vejledning hjælper dig med at vælge de rette indstillinger til den effekt, du ønsker at skabe.

Gennemse, rediger og del
Du kan nemt gennemse, redigere og dele fotos fra EOS 200D på din smartphone eller tablet. En altid tændt Low Energy Bluetooth®-forbindelse giver dig adgang til kameraet, selv når det ligger i din taske.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...