CANON EOS 100D + EFS 18-55/3,5-5,6 IS STM + EKSTRA BATTERI

More images

CANON EOS 100D + EFS 18-55/3,5-5,6 IS STM + EKSTRA BATTERI
3.799,00 DKK

Canon Eos 100D med 18 Megapixel leverer fremragende billeder og video og har en optisk søger og intuitiv kontrol via touchscreen.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

3.799,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Et kamera, du ikke vil give slip på
Canon EOS 100D er et hurtigreagerende digitalt spejlreflekskamera, der indeholder masser af funktioner, og som er lille og let nok til at tage med overalt. Optag billeder med 18 Megapixel opløsning og Full HD-video overalt, og nyd den fantastiske ydeevne, selv i dårligt lys: en maksimal ISO-følsomhed på 12800 (kan udvides til ISO 25600) giver dig mulighed for at optage billeder, der er næsten fri for støj.

Nemt og sjovt at bruge
KomponÚr dine billeder ved hjælp af en klar, hurtigreagerende optisk søger, eller brug 7,7 cm (3,0") 3:2 Clear View II TFT-touchscreenen med 1.040.000 punkter til at betjene kameraet. Du kan navigere i menuer, se billeder og endda fokusere og optage ved at trykke på skærmen.

Enkel betjening - fantastiske resultater
Canons Scene Intelligent Auto-teknologi analyserer motivet og indstiller automatisk de mest passende kameraindstillinger. Og efterhånden som din fotografering udvikler sig, vil en indbygget funktionsguide lære dig, hvordan du får mest muligt ud af kameraet.

Optag film i Full HD
Optag video i høj kvalitet med en opløsning på op til Full HD (1080p). Tag kontrol over eksponering, fokusering, lyd og meget mere, eller brug Video Snapshot-funktionen til at anvende redigerede filmsekvenser i kameraet. Hybrid CMOS AF II giver mulighed for kontinuerlig fokusering under optagelse, ideelt til at fastholde skarpheden på motiver i bevægelse.

Indfang begivenhederne
Spor og optag motiver i hurtig bevægelse med 4 bps, og drag fordel af ni AF-punkter for at fokusere hurtigt og nøjagtigt, selvom motivet ikke befinder sig midt i billedet.

Sådan tager du dit næste kreative skridt
Udtryk din kreativitet med et af Canon EOS 100D's Kreative filtre. Extra Effect Shot optager et filtreret og et ufiltreret billede samtidig. Vælg mellem Kornet sort /hvid, Legetøjskameraeffekt, Miniatureeffekt og mange flere, og se effekten af hvert filter, før du optager.

En funktion til alt, hvad du optager
Temabaserede motivprogrammer vælger automatisk de rigtige kameraindstillinger til det motiv, du fotograferer. Vælg mellem Portræt, Landskab, Sport, Børn, Mad og meget mere. Og når du er klar, kan du gå videre til metoden Creative Auto for at få mere kontrol over faktorer som baggrundssløring via et intuitivt interface.

Klik her for at se flere spejlreflekskameraer


Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...