CANON EF-M 28/3,5 MACRO IS STM

More images

CANON EF-M 28/3,5 MACRO IS STM
2.599,00 DKK

Træd ind i den unikke makroverden. Forstør detaljer i dine motiver med dette innovative, kompakte makroobjektiv til Canons EOS M kameraer. Med verdens første autofokusobjektiv med indbygget Macro Lite, kan du oplyse dit motiv. Og enestående 1,2 x forstørrelse, betyder, at du nu kan komme tættere på end nogensinde før.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

2.599,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Indbygget Macro Lite-teknologi
Dette EF-M objektiv kommer med to indbyggede, kontrollerbare LED'er (Macro Lite). Denne funktion giver ekstra belysning foran objektivet for at fjerne unødvendige skygger, som ofte kan opstå fra dig og dit udstyr under makrofotografering.

Ved et tryk på en knap kan du skifte mellem Macro Lite fra venstre og højre side, for at finde den rigtige balance og opnå fantastiske, stilistiske billeder, som du ikke ville være i stand til at lave på andre måder. Et oplagt valg, når du vil optage nærbilleder af blomster og mad, samt små motiver med fine detaljer, såsom smykker.

Kom tættere på end nogensinde før
Canon EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM har et forstørrelsesforhold på 1:1, hvilket betyder at motivet, du optager, vises i naturlig størrelse på dit billede. Hvis du vil se og forstørre de finere detaljer i dit motiv, kan du aktivere Super Macro. I Super Macro kan du komme utrolig tæt på (arbejdsafstand på 13 mm), så du kan udforske bittesmå motiver.

Nemt at have med
Når du er på farten gør EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM's kompakte design det perfekt til at dokumentere dine hverdagseventyr. Med et let (130 g), sammenklappeligt design er EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM perfekt til hverdagsfotografering samt makro. De UD- og asfæriske linseelementer betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med billedkvaliteten med dette objektiv.

Knivskarpe billeder
Rystelser er langt mere udtalt i makrofotografering. Men Hybrid Image Stabilizer i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er specielt udviklet til at minimere kamerarystelser. Det giver dig mere fleksibilitet til at reagere på dit motiv, hvis det flytter sig eller skifter stilling og sikrer knivskarpe billeder ved fotografering af makromotiver.

Jævne og ensartede film
Den næsten lydløse STM-teknologi (step-motor) i EF-M 28mm f/3,5 Macro IS STM hjælper dig med at lave film i høj kvalitet ved at levere stabil og rolig kontinuerlig fokusering. Dette giver dig mulighed for at optage lydene fra omgivelserne uden lyden af en fokuseringsmotor.

Modlysblænde ES-22 (medfølger)
Modlysblænden blokerer lysstrålerne, så de ikke rammer ind i objektivet fra siderne, det kan ellers give dårlig kontrast og overståling. Du kan også mulighed for at fastgøre 43mm filtre til modlysblænden.

 

Vent venligst ...