CANON EF 85/1,4 L IS USM

More images

CANON EF 85/1,4 L IS USM
12.499,00 DKK

Dette hurtige portrætobjektiv leverer klare, skarpe billeder fulde af kontrast og farver med knivskarpe detaljer og er ideelt til sensorer med høj opløsning.

Canon EF 85mm f/1,4 IS USM har en hurtig blænde på f/1,4 som giver præcis fokusering og hurtig lukkertid selv i svagt lys. Den lille dybdeskarphed, som opnås med en stor maksimal blænde, giver en smuk bokeh, som tilfører ekstra dybde til portrætter.

Forudbestil dit Canon EF 85mm f/1,4 IS USM allerede nu, send en mail til mail@photografica.com så kontakter vi dig når vi kan levere objektivet.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

12.499,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Præcis 4-trins billedstabilisering
Udfordrende lys kan skabe eller ødelægge et godt billede. 4-trins billedstabiliseringen hjælper med at minimere kamerarystelser og giver fotografer og filmskabere, der arbejder under vanskelige optagelsesbetingelser, en ekstra fordel, når de har mest brug for det.

Hurtig og præcis AF for uovertruffen fokusering
Takket være den nyeste AF-teknologi reagerer objektivet hurtigt og præcist med næsten lydløs fokusering. Tydelige fokusmærker og fuld AF-kompatibilitet med alle EOS-systemer gør dette objektiv til den perfekte følgesvend for fotografer og filmfolk.

Holdbar konstruktion, exceptionel vejrbestandighed, total kompatibilitet
En holdbar konstruktion, herunder en stødabsorberende frontcylinder, giver høj ydeevne under alle forhold. Fluoritbelægninger på de forreste og bageste linseelementer hjælper med at beskytte mod støv og fugt, mens præcise afstandsmarkeringer giver mulighed for E-TTL-beregninger ved brug af flash.

Hvor kunstfærdighed møder ydeevne
Et kamera er kun så godt som det objektiv, der er monteret til det, og alle L-seriens objektiver er udviklet til at yde på højeste niveau. Fuld AF-kompatibilitet med Dual Pixel CMOS AF-sensorer betyder, at dette objektiv vil levere enestående resultater i både stillbilleder og video.

 

Vent venligst ...