CANON EF 70-300/4-5,6 IS II USM

More images

CANON EF 70-300/4-5,6 IS II USM
3.999,00 DKK

Perfekt til udendørs sport, natur og rejser. Canon EF 70-300mm f/4,0-5,6 IS II USM er kompatibelt med digitale EOS-spejlreflekskameraer med full-frame- eller APS-C-sensor.
En maksimal telefotobrændvidde på 300mm hjælper dig med at komme tæt på dit motiv og med at fylde billedet ud. Det gør det til en fantastisk tilføjelse til dit standardobjektiv og kan udvide din fotografering.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

3.999,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Højtydende fokusering
Nano USM giver dig mulighed for at fokusere på dit motiv hurtigt, smidigt og roligt. Det gør dette objektiv perfekt til optagelse af stillbilleder af hurtigtbevægende motiver samt uafbrudte lydspor og naturlige pull-focus-overgange under filmoptagelse.

Uovertruffen billedkvalitet
En cirkulær blænde med 9 lameller bidrager til at få dine motiver til at stå ud fra omgivelserne og skaber en smuk baggrundssløring. Integreret, specialiseret UD-linseelementer bidrager til at reducere kromatisk aberration og fastholder en høj opløsning og en høj billedkvalitet i hele zoomområdet.

Hold dig informeret med indbygget visning i objektivet
En innovativ visning af objektivoplysninger placeret oven på objektivet viser vigtige oplysninger, selv under dårlige lysforhold. Det er utrolig nyttigt, selv hvis du optager en film ved hjælp af Live View, til at sikre, at dit billede er stabilt, og det giver dig også mulighed for at kontrollere fokusafstand og dybdeskarphed ved forskellige blænder.

Forbedret billedstabilisator
Billedstabilisatoren i Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS II USM reducerer kamerarystelser med op til 4 trin, så du kan bruge en lukkertid, der er 4 trin langsommere, end du normalt skal bruge for at få et skarpt billede.

Let og kompakt design
EF 70-300mm f/4-5,6 IS II USM vejer 710 g og måler 14,55 cm, når det er trukket sammen. Det er et ideelt objektiv til optagelse på steder, og når du er undervejs.

 

Vent venligst ...