CANON EF 50/2,8 L TS-E MACRO

More images

CANON EF 50/2,8 L TS-E MACRO
19.969,00 DKK

Et professionelt objektiv i L-serien med én brændvidde og perspektivkontrol.

Dette Canon tilt/shift-objektiv giver mulighed for at kontrollere perspektiv og dybdeskarphed takket være omhyggeligt kalibrerede bevægelser, fremragende optisk teknologi og præcisionsstøbte glaslinseelementer med lav forvrængning, ekstraordinær kant-til-kant-definition og makrostørrelsesforhold på 1:2.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

19.969,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Præcis kontrol af dybdeskarpheden
Skift fokusplan for at henlede mere opmærksomhed på motivet og justere dybdeskarpheden, som du ser den, uden brug af computere.

Korrigér perspektiv og lodrette linjer
Præcise bevægelser muliggør ±8,5 ° tilt og ±12 mm shift med rotation af tilt/shift-funktionerne på +/-90 ° i alle retninger i forhold til hinanden for hurtig perspektivkontrol.

Justér fokusdetaljer i makrobilleder
En makrofokuskapacitet på 27cm betyder, at billeder i naturlige størrelsesforhold på 1:2 kan fokuseres smukt med ekstra kontrol over perspektiv og dybdeskarphed.

Optisk kvalitet, avanceret design
Asfæriske og UD-linseelementer minimerer kromatisk aberration, mens SubWavelength-strukturbelægning og Air Sphere Coating minimerer overstråling og reflekser.

Alsidig 50mm brændvidde
En 50mm brændvidde giver et naturligt billede med mulighed for perspektivkontrol til korrigering af lodrette linjer og justering af fokusplanet.

 

Vent venligst ...