CANON 600EX II RT SPEEDLITE

More images

CANON 600EX II RT SPEEDLITE
4.899,00 DKK

Canon Speedlite 600EX II RT er udviklet til optagelse ved hurtig billedhastighed og klarer de mest krævende situationer. Uanset om den bruges som ekstern flash eller i hot skoen, så giver dens alsidighed dig fuld kontrol over belysningen.

Få op til 1.100,- i tilskud til at købe tilbehør for, når du køber et Canon 600EX II RT Speedlite. Det eneste du skal gøre for at udnytte dette tilbud er, at købe objektiv og tilbehør samtidig. Læs mere her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

4.899,00 DKK

Producent

Canon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Optag hurtigere og længere
Canon Speedlite 600EX II RT giver en kompromisløs ydeevne, hvilket gør den ideel til brug sammen med Canon EOS 1D X MK II. Udløs op til 50 % flere affyringer kontinuerligt sammenlignet med Speedlite 600EX RT, og tilføj batteripakken CP-E4N (tilbehør) for endnu længere udløsninger.

Pålidelig ydeevne på både kameraet og som ekstern flash
En forbedret flashkontrol-algoritme hjælper med at forhindre overophedning, og Quick Flash sørger for, at Speedlite 600EX II RT udløses, selvom der ikke er opnået fuld kapacitet endnu, så du ikke går glip af det rigtige øjeblik. Et zoom- og bounce-hoved sikrer, at flashdækningen svarer til objektivets, og gør det muligt at reflektere lys fra vægge og lofter for at opnå et mere naturligt resultat. Canon Speedlite 600EX II RT er vejrbestandig på samme niveau som EOS 1D X Mark II, så du kan tage billeder, selv når vejret er dårligt.

Der medfølger en Bouncer til blødere lys ved optagelse af portrætter, og farvefiltre, der kan klipses på, gør det muligt at afbalancere flashen med det omgivende lys.

Kreativ ekstern kamerabelysning fra enhver retning
SimulÚr lys, der kommer fra forskellige retninger, ved at placere Speedlite 600EX II RT væk fra kameraet. Udløs den på op til 30 meters afstand ved hjælp af den indbyggede radiostyring eller optisk styring og den trådløse udløser, Speedlite Transmitter ST-E3-RT (tilbehør). Flere Speedlite 600EX II RT kan bruges sammen (individuelt eller i grupper) og kan kombineres med andre Canon flashes, såsom Speedlite 430EX III RT.

Effektiv ydeevne med ledetal 60 (m, ISO 100)
Canon Speedlite 600EX II RT har masser af power, så du undgår frustration. Flashen er ideel til oplysning af store områder og til at reflektere lys fra vægge og lofter for et blødere, mere naturligt resultat. En Bouncer, som blødgør flashlyset endnu mere, medfølger. Enheden oplader lydløst på kun 3,3 sekunder, og batteripakke CP-E4N (tilbehør) forkorter opladningstiden yderligere.

Nem at bruge, med intuitive knapper og et informativt display
En brugerdefinerbar kommandovælger gør det nemt at foretage hurtige justeringer, når der arbejdes under pres, mens et stort, oplyst display viser relevante optagelsesoplysninger på en overskuelig måde. Opladningsstatus for alle trådløse flashes i gruppen vises på displayet i masterenheden Speedlite 600EX II RT.

 

Vent venligst ...